Vi servicerer alle bilmærker
og er din Hyundai & Kia specialist

Kontakt os på tlf: 49 13 24 22

Bilreparation

​Kom forbi Espergærde Motor, når din bil skal i topform. Vi er i førersædet, når det gælder det professionelle serviceeftersyn og reparationer, der får bilen til at spinde – og vi udfører bilreparation på alle bilmærker.

Reparation af bil i højeste kvalitet

Vores skades- og karrosseriafdeling er opdateret med det nyeste udstyr, og vores afdeling for reparation af plastdele kan udbedre langt de fleste skader på bilens plastmaterialer. Vores team består af professionelle mekanikere og medarbejdere, der lægger stor vægt på grundigheden i en bilreparation. Vi udfører alt efter bogen og sørger for en reparation af bilen i højeste kvalitet.

Ved at vælge vores autoværksted til din bilreparation er du dermed garanteret, at sikkerheden og køreegenskaberne altid er i top, når du kører herfra.

Bilreparation på alle bilmærker

Vi udfører serviceeftersyn og bilreparation på alle bilmærker uanset alder, så tøv ikke med at komme forbi vores værksted i Nordsjælland.

Kontakt os på telefon 49 13 24 22 for en reparation af bil i højeste kvalitet. 

​​Kontakt os med din opgave

​Du er mere end velkommen til at kontakt os for at høre mere om priser, service og reparation af bil, ligesom du naturligvis også altid kan svinge forbi værkstedet i Humlebæk.

Opgavebeskrivelse
 
 
Kontaktinformation
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

​Espergærde Motor Aps

​Bakkegårdsvej 104

​3050 Humlebæk

CVR: 29192480

KONTAKT OS

Åbningstider

Mandag - torsdag 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 14.00

Weekend: - Lukket

E-mail: jn@espmotor.dk​