Vi servicerer alle bilmærker
og er din Hyundai & Kia specialist

Kontakt os på tlf: 49 13 24 22

Service på aircondition tilbydes

Hos Espergærde Motor i Nordsjælland tilbyder vi tjek og service på aircondition-systemet og klimaanlægget i din bil - uanset bilmærke.

Undgå dyre reparationer

Det er ikke altid, at man som bilejer er opmærksom på aircondition-systemet eller klimaanlægget i bilen, og det er ofte op til dig selv at sørge for, at det bliver serviceret og tjekket under eftersyn. Vi anbefaler derfor altid vores kunder at få foretaget et periodisk tjek og service på aircondition-anlægget en gang hvert andet år, hvis du kører meget i bilen.

Og det kan godt betale sig at få foretaget service på aircondition-systemet. Bliver det ikke foretaget, eller udskyder du det for længe, er der nemlig risiko for, at kompressoren eksempelvis kan løbe tør for smørremiddel og dermed brænde af - en dyr og unødvendig udgift, der kan undgås ved et servicetjek.

Både rens og service på aircondition

Ved tjek og service på aircondition-systemet måler vi kondenseringstryk, sugetryk og indblæsningstemperatur, ligesom vi, mod ekstra betaling, også kan fjerne lugt fra ventilationskanalerne og desinficere fordamperen.


Derudover udskifter vi kabinefilteret, hvis det er mættet. Med en service på aircondition-systemet er du dermed sikret, at køleevnen ikke bliver nedsat, og at indeklimaet i din bil forbliver optimalt i forhold til både temperatur og fugtighed.

Priser for eftersyn på aircondition anlæg

995Kr. (Inkl. kølemiddel, klimakompressorolie)

1295Kr. (Inkl. pollenfilter, kølemiddel klimakompressorolie)


Kontakt Espergærde Motor på telefon 49 13 24 22 eller e-mail jn@espmotor.dk, hvis du ønsker et kvalitetssikkert tjek og service af din aircondition.

Opgavebeskrivelse
 
 
Kontaktinformation
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

​Espergærde Motor Aps

​Bakkegårdsvej 104

​3050 Humlebæk

CVR: 29192480

KONTAKT OS

Åbningstider

Mandag - torsdag 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 14.00

Weekend: - Lukket

E-mail: jn@espmotor.dk​